2013. június 12., szerda

Köszönöm!

Őszintén sose hittem volna, hogy ennyi embernek tetszeni fog az, amit írok. Mindig, amikor olvasom a kommentjeiteket elérzékenyülök. Szóval lényeg a lényeg, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM mindenkinek! Tényleg! Imádlak titeket! (:

-B

4 megjegyzés:

  1. ha lenne Tumblr-öd szerintem ezer meg ezer kérdést kapnál : DD láttam páran már ajánlották,hogy csinálj :D remélem csinálsz majd, nekem az sokkal szimpibb mint a blogspot :D meg tumblim nekem is van :D szívesen követnélek majd, addig is ha nem bánod kérdezek itt :P mióta írsz történeteket? melyik a legkedvesebb számodra? valóság alapjuk van? merítesz az életedből vagy csak álmodozáson alapulnak? és igazán büszke lehetsz a blogodra mert ahogy látom eddig csak kedves,szép kritikákat kaptál :D sok csajszinak szerzel örömet a történeteiddel, köztük nekem is :)

    VálaszTörlés
  2. Igazából már van (: szerintem hamarosan majd kilinkelem (:
    Kiskorom óta írok, de komolyabban kb 16 évesen kezdtem el. A legkedvesebb az, amit tegnap raktam fel, mert én a többinek a végét eléggé összecsapottnak érzem. Meg ez jóval érettebb, mint a többi. mindnek valóság alapja van, ha nem is sok, de van. általában akkor írok ha történik velem valami, ami inspirál (: szóval élet keverve a képzelettel :D
    és köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  3. Ma már 2x olvasom ujra a történeteidet*.*

    VálaszTörlés